Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/belmethr/stari.belmet97.hr/framework/Request.php on line 24
Belmet97.hr - Belmet 97 d.o.o.

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/belmethr/stari.belmet97.hr/framework/Util.php on line 77
Električne veličine
Energetika
Prenaponska i gromobranska zaštita
Telekomunikacije
Klima i okoliš
Vode
Termografija
Mehanika
Didaktika

BELMET 97 d.o.o.
Hrvatskog proljeća 34
10040 Zagreb
HRVATSKA / CROATIA

tel: +385 (0)1 2959 900
fax: +385 (0)1 2959 910
info@belmet97.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak, 8-16h

Fluke CorporationMetrelDehnDILOWTWKimo InstrumentsTektronixYokogawaMRU

Belmet 97 d.o.o.

Profil tvrtke

Tvrtka BELMET 97 d.o.o. osnovana je 1991. godine pod imenom BELMET d.o.o., kao sestrinska firma tvrtke BELMET d.o.o. Ljubljana. Tvrtka je tada bila u podijeljenom hrvatsko-slovenskom vlasništvu. 1997. godine tvrtka prelazi u 100% hrvatsko vlasništvo, te mijenja ime u BELMET 97 d.o.o.

Osnovna djelatnost tvrtke je zastupanje i prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te mjernog pribora različite namjene. Zahvaljujući kvalitetnom poslovnom pristupu i tehničkoj podršci, 2001.g. tvrtka postaje generalni zastupnik jednog od vodećih svjetskih proizvođača mjernih instrumenata - tvrtke FLUKE. Iste godine tvrtka započinje sa zastupanjem i prodajom DEHN+SOHNE sigurnosne opreme i prenaponske zaštite. 2002.g. prodajni program dodatno se proširuje na zastupanje i prodaju didaktičke opreme za tehničke škole i fakultete. Uz navedene proizvođače, Belmet 97 d.o.o. u prodajnom programu nudi još niz proizvoda poznatih svjetskih proizvođača mjerno-ispitne opreme (METREL, JENOPTIK, NORSONIC, IRISYS, DILO, ISA, WTW, T&R, MRU, …).
Tijekom 15 godina djelovanja tvrtka se neprestano razvija i raste, tako da danas upošljava 9 inženjera, 2 ekonomista.

 

 

Vizija tvrtke

Od prvog dana poslovanja, kao glavni cilj naše tvrtke postavljena je kompletna usluga korisniku naše opreme – profesionalno savjetovanje i pomoć pri odabiru odgovarajuće opreme, mogućnost ustupanja opreme na probnu uporabu, prijevod uputa za uporabu na hrvatski jezik, te konstantna tehničko-servisna podrška nakon prodaje.

Svakog našeg kupca ne promatramo kao kupca, već kao partnera i suradnika kojem uvijek stojimo na usluzi za svako tehničko pojašnjenje, pa čak i za zamjenu ili povratak kupljenog uređaja ukoliko se pokaže da ne zadovoljava aplikaciju korisnika. Takvim pristupom smo do danas stekli veliki broj zadovoljnih korisnika, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim državama.

U cilju kvalitetnije i kompleksnije usluge, djelatnici naše tvrtke kontinuirano pohađaju brojne tehničko-edukacijske seminare i tečajeve u Hrvatskoj i Europi, te sve značajnije specijalizirane sajmove mjerno-ispitne tehnike diljem Europe, kako bi pravodobno upoznali korisnike s najnovijim tehničkim dostignućima, te novim proizvodima i standardima. Isto tako, naš profesionalni tim stoji Vam na raspolaganju za profesionalno savjetovanje pri zahtjevnijim tehničkim projektima, za vršenje usluga specijaliziranih mjerenja, te za obuku i edukaciju korisnika kroz seminare ili workshop radionice o načinima i metodama mjerenja, kao i o novim standardima na području mjeriteljstva.

Naš glavni cilj je omogućiti korisniku da pomoću naših uređaja i opreme što jednostavnije i sa što većom sigurnošću izvodi svoje poslove mjerenja ili održavanja određene opreme, te da uvijek bude u korak s najnovijim tehničkim rješenjima i dostignućima. Ovakvim načinom poslovanja stekli smo veliko povjerenje kod naših starih ali i novih korisnika, te ćemo nastojati da tako bude i budućnosti.